Woonzorgcentra

Optredens in woonzorgcentra.

Cantabile treedt meestal enkele keren per jaar op in een zorginstelling om de bewoners een gezellige middag te bezorgen. Wij brengen dan ook liederen ten gehore die de bewoners kunnen meezingen en meestal levert dat vrolijke gezichten op. Want wie wordt er nu niet vrolijk van zingen.

Deze optredens worden mogelijk gemaakt door het Fonds 1818. Dit Fonds financiert het programma “Koren zingen voor ouderen” waar wij aan mee doen.

Zaterdag 10 februari 2024 was het een feest om voor de bewoners van de Sassembourg te zingen. Er werd zichtbaar genoten en volop meegzongen.

Zaterdag 10 juni 2023 Ook nu waren de bewoners van zorgcentrum Bernardus weer blij verrast door ons optreden. We hebben allemaal van het concert genoten.

Zaterdag 11 juni 2022 verrasten we de bewoners van zorgcentrum Bernardus in Sassenheim met een concert.
Er werd regelmatig spontaan meegezongen.

Zaterdag 30 april 2022 gaven we een concert voor de bewoners van Topaz Revitel vlak bij het centraal station van Leiden.
Voor alle aanwezigen was het een heerlijke middag.

Zaterdag 22  juni 2019 zongen we een concert voor de bewoners van Topaz Lakenhof te Leiden. Er werd veel en enthousiast meegezongen.

Zaterdag 15 juni 2019 genoten de bewoners van Mariënhave in Warmond van ons concert.
Er waren vele enthousiaste reacties.

Zaterdag 23 maart 2019 bezorgden wij de bewoners van Parkwijk in Hillegom een muzikale middag. Er werd door de bewoners veel meegezongen.

Zaterdag 13 oktober 2018 zongen we in Woonzorgcentrum de Ommedijk in Leiderdorp.

Zaterdag 6 oktober 2018 waren we te gast bij Zorgcentrum Gerto in Voorhout. Het was voor de bewoners een feestelijke middag.