Woonzorgcentra

Optredens in woonzorgcentra.

Cantabile treedt meestal enkele keren per jaar op in een zorginstelling om de bewoners een gezellige middag of avond te bezorgen. Wij zingen voor de bewoners dan liederen uit ons gewone repertoire. Wij brengen dan ook liederen ten gehore die de bewoners kunnen meezingen. We zorgen voor de teksten en meestal levert het vrolijke gezichten op. Want wie wordt er nu niet vrolijk van zingen.

Deze optredens worden mogelijk gemaakt door het Fonds 1818. Dit Fonds voert een programma “Koren zingen voor ouderen” waar ook wij aan mee doen.

Zaterdag 11 juni 2022 verrasten we de bewoners van zorgcentrum Bernardus in Sassenheim met een verrassend concert.
Er werd regelmatig spontaan meegezongen.

Zaterdag 30 april 2022 gaven we een concert voor de bewoners van Topaz Revitel vlak bij het centraal station van Leiden.
Voor alle aanwezigen was het een heerlijke middag.

Zaterdag 22  juni 2019 zongen we een concert voor de bewoners van Topaz Lakenhof te Leiden. Er werd veel en enthousiast meegezongen.

Zaterdag 15 juni 2019 genoten de bewoners van Mariënhave in Warmond van ons concert.
Er waren vele enthousiaste reacties.

Zaterdag 23 maart 2019 bezorgden wij de bewoners van Parkwijk in Hillegom een muzikale middag. Er werd door de bewoners veel meegezongen.

Zaterdag 13 oktober 2018 zongen we in Woonzorgcentrum de Ommedijk in Leiderdorp.

Zaterdag 6 oktober 2018 waren we te gast bij Zorgcentrum Gerto in Voorhout. Het was voor de bewoners een feestelijke middag.

Maandag 19 maart 2018 gaven wij een concert in woonzorgcentrum Agnesstaete te Voorhout.
De bewoners zongen dapper mee met de oude vertrouwde Nederlandse liederen en hadden een feestelijke middag.

Zaterdag 1 april 2017 waren wij in Leiden. We zongen in Groenhoven, Topaz. Een mooie middag waarin we voor en met de bewoners zongen.

Zaterdag 8 oktober 2016 zongen wij ter gelegenheid van de Dag van de Ouderen in de Theaterzaal van de Schelft in Noordwijkerhout.

Hieronder enkele sfeerfoto’s van ons optreden in Noordwijkerhout, april 2016.