Winterconcert 2016

CAntabile 2016 kerstconcert 31_resize

Dinsdag 13 december 2016 gaf zanggroep Cantabile weer haar jaarlijkse winterconcert in de Hervormde Kerk te Voorhout. Het concert begon 20.15 uur. Reeds ver voor die tijd stroomde de kerk vol. Het koor begon direct heel mooi met Young for ever. Andere liederen waren Those were the days, Early one morning en Plasir d’Amour. Als laatste lied voor de  pauze klonk het spetterende Spanish girls. Tussen  door werd een korte toelichting gegeven op de liederen.

Na de pauze werd een aantal kerstliederen ten gehore gebracht, waaronder Son of Mary, Still a Bach Christmas en Kings of Orient. Het concert stond onder leiding van Annemieke Janson. De begeleiding op de piano was in handen van Kasia Predcieczenska. Kasia speelde ook de Nocturne Opus 55 in F minor van F. Chopin.

Traditiegetrouw was er in de pauze  Glühwein en werden er na afloop van het concert heerlijke mandarijntjes aangeboden.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.